GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flera företagsbilar plundrade samma natt: ”Systematiskt”

På tisdagsmorgonen upptäckte flera personer i Kalmar att deras företagsbilar haft inbrott.
Publicerad 13 oktober 2021
Foto: Mostphotos

Någon gång mellan måndag och tisdag ska totalt fyra företagsbilar och en personbil haft inbrott. Inbrotten har skett på Stagneliusgatan, Unionsgatan, Jacob smålännings gata, Linnégatan och Kungsgårdsvägen.

Det är liknande tillvägagångssätt vid inbrotten där man kan konstatera brytmärken på dörrar och lås. I alla företagsbilar har verktyg, batterier och väskor stulits för stora värden. I personbilen har man stökat runt i bilen och stulit säteskläder.

– Det verkar som att man systematiskt har letat efter sådana här bilar och gjort inbrott, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, presstalesperson vid polisen.

Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.