Annons

Flera inbrott i källarförråd på samma gata

På måndagen anmäldes flera inbrott i källarförråd i Kalmar. Tre av dem ska ha skett på samma gata.
Kalmar • Publicerad 8 februari 2022
Foto: Johanna Häger/Mostphotos

Det första inbrottet ska ha skett i ett källarförråd på Kungsgatan. Inget ska ha blivit stulet utan händelsen rubriceras som försök till stöld genom inbrott.

Det andra inbrottet ska ha inträffat på Gripgatan, även där i ett källarförråd. Någon ska ha stulit en sticksåg och en skruvmaskin till ett sammanlagt värde av 8000 kronor.

Annons

Det tredje inbrottet ska också ha inträffat på Gripgatan i ett källarförråd. Där ska fiskeutrustning, en ryggsäck, alkohol och tv-spel stulits.

Ett fjärde inbrott har sedan anmälts på Gripgatan, även där i ett källarförråd. Där ska alkohol, en jacka och en fläkt ha stulits.

Polisen misstänker att inbrotten kan ha ett samband då de skett på samma gata. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Tre anmälningar om stöld genom inbrott är upprättade.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons