Annons

Flera misstänka för narkotikabrott efter poliskontroller under torsdagen

Publicerad 25 februari 2022
Genrefoto:Michael Folmer/Mostphotos

Sammanlagt fem personer i Kalmar blev under torsdagen misstänkta för narkotikabrott, efter att polisen gjort kontroller.

– På Stensbergsvägen kände vi hashdoft i en trappuppgång. Det resulterade i en rannsakan och i lägenheten befann sig två män i 20-årsåldern. Den ene misstänks för innehav av en mindre mängd narkotika samt bruk av narkotika, och den andra misstänks för bruk av narkotika, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson.

Annons

På Två Bröders Väg i Norrliden kontrollerades tre män i 20 till 30-årsåldern vid tre olika tillfällen under gårdagen. De är nu misstänkta för bruk av narkotika.

– En av dem sprang ifrån polisen och vi fick springa ikapp. Anledningen till att vi uppmärksammar fler narkotikabrott är att vi jobbar aktivt med mycket kontroller. Då upptäcker vi många kringbrott. Vi rör oss i områden och tittar till olika adresser som är kända av oss sedan tidigare, säger Robert Loeffel.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons