Annons

Flera polisanmälningar efter Fröken Snusks spelning

Under lördagen spelade artisterna Fröken Snusk och Rasmus Gozzi på Stars and Stripes i Kalmar. I samband med spelningen ska flera brott ha begåtts.
Publicerad 23 januari 2023
Genrebild polisbilar.
Genrebild polisbilar.Foto: Mostphotos

Vid 23:30-tiden ska två män, båda i 20-årsåldern, ha sparkat sönder en dörr inne på Stars and Stripes. Männen omhändertogs av ordningsvakter och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

Det har även inkommit en polisanmälan från en person som upplevde att två personer ”skulle kunna slå honom”. Detta ska ha skett vid 23:45-tiden.

Annons

Vid 01-tiden ska en man i 20-årsåldern ha fått en flaska slagen i huvudet av en okänd gärningsperson. Han ska ha fått sårskador och fick föras med ambulans till sjukhus.

Mellan 01:30 och 03:00 ska tumult ha uppstått inne på krogen mellan flera personer. En person anmäler att hen ska ha fått flera slag mot ansiktet men ska inte ha velat medverka i polisens utredning.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons