GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Förare greps med misstänkt vapen på sig

Kalmar • Publicerad 23 januari 2023 • Uppdaterad 24 januari 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Lennart Angermund/Mostphotos

Under söndagseftermiddagen kunde polis gripa en man i 20-årsåldern efter en fordonskontroll på Sandåsgatan i Kalmar. I den misstänktas fordon påträffades nämligen ett vapenliknande föremål – som polis misstänker att mannen skulle skada någon med.

Polisen ska nu undersöka om vapnet är funktionsdugligt. Mannen misstänks för grovt vapenbrott, förberedelse till misshandel och ringa narkotikabrott då han ska ha varit drogpåverkad.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.