GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Förslaget: Bygg en hundrastgård på Malmen

I ett medborgarförslag skriver en Kalmarbo att kommunen borde bygga en hundrastgård på Malmen – för att öka trivseln och ge en plats åt ensamma pensionärer till att träffa på likasinnade.
Kalmar • Publicerad 22 november 2022
Förslag på var hundparken skulle kunna ligga är i den lilla parken på Nygatan eller på grönytan bakom ishallen.
Förslag på var hundparken skulle kunna ligga är i den lilla parken på Nygatan eller på grönytan bakom ishallen.Foto: Mostphotos

Voff voff!

Ja, snart kanske hundägsre kan besöka en hundrastgård ute på Malmen, i alla fall om Kalmarbon som skickat in ett medborgarförslag om rastgården får som hen vill.

I medborgarförslaget står det att en hundrastgård på Malmen skulle öka trivseln bland boenden och att det skulle kunna vara en mötesplats för ensamma pensionärer med hund, som personen skriver finns mycket av på just Malmen.

Förslag på var hundparken skulle kunna ligga är i den lilla parken på Nygatan eller på grönytan bakom ishallen. I förslaget står det också att det skulle kunna vara en mötesplats för de som också tycker att det är trevligt att titta på hundar.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.