GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Försvunnen 17-åring: Ingen misstanke om brott

Sedan den 8 september saknas en 17-årig tjej som senast sågs i Kalmar. Polisens presstalesperson Robert Loeffel berättar att det inte finns någon misstanke om brott bakom försvinnandet.
Kalmar • Publicerad 13 september 2022

– Det finns ingen misstanke om var personen är i nuläget, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Inte heller har polisen några planerade sökinsatser efter tjejen, då man inte har några misstankar om var personen håller till.

Det var den 10 september som tjejen anmäldes försvunnen, efter att ha varit försvunnen sedan den 8 september. Hon sågs senast i Kalmar och har axellångt blont hår. Hon är cirka 175 centimeter lång och väger cirka 60 kg. Hon var vid försvinnandet klädd i svart hoodie, svarta byxor och svarta Nike-skor, det skriver Missing people på sin hemsida.

Den som sett eller har information om var tjejen finns uppmanas att kontakta polisen på 114 14.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.