GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fräck stöld på glasbruk – glasskulpturer stulna

Publicerad 24 november 2021
Foto: Mostphotos

Vid 22-tiden på tisdagskvällen blir Pukebergs glasbruk utsatta för en kvick stöld.

– Man höll på med något jobb där och då har man kommit in genom en olåst dörr. Där ska man ha tagit ett glasblock från Målerås och ett glasäpple från Bergdala, det kan vara fler föremål som stulits, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Polis larmades till platsen och hittade spår i omgivningen som gjorde att man kontrollerade ett par personer, men man fann inga glasföremål.

I samband med stölden ska personal ha sett två personer på elsparkcyklar i närheten.

– Har man sett några fara runt på elsparkcyklar vid 22-tiden vid Pukebergs glasbruk får man gärna höra av sig, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.