GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Robin Strelitz: Framgång får ta tid!

För mig har det alltid varit viktigt att förespråka ett mer långsiktigt synsätt på träning och hälsa. Hårda satsningar och jo-jo bantning leder sällan till förändringar över tid. Idag tänkte jag förklara varför!
Robin Strelitz
Publicerad 18 juli 2021
Detta är en personligt skriven text i kalmarposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Linus Gunnarsson, Mostphotos

Jag förstår att man vill växla upp träningen inför ett lopp, eller komma i bättre form inför ett bröllop eller en resa. Det är så klart okej med kortsiktiga mål ibland. Många gånger är det ett sätt att komma igång. Men du måste alltid fråga dig, vad händer efter resan?

När det gäller träning och hälsa så är hållbarhet ett nyckelord.

Det bästa är att träna och äta på ett sätt som du kan tänka dig att fortsätta med i många år. Om du inte tycker om att äta kvarg till mellanmål så kommer du förr eller senare att sluta med det, och om du tvingar dig själv att träna kommer träningen alltid att kännas som ett måste.

Om du vill gå ner i vikt är det faktiskt bättre att göra det så långsamt som möjligt. Kroppen strävar alltid efter en balans, när du tränar för mycket eller går ner i vikt för snabbt så är det något annat som tar stryk.

Det händer något magiskt när du hittar rätt sorts träning och mat för dig. Du börjar att längta till nästa träningspass och du njuter mer av maten. Det slutar inte vara jobbigt, men allting känns mycket lättare.

Riktiga resultat tar tid. Precis som att du bygger starkare muskler och senor över åren, bygger du också bättre vanor och en mer balanserad syn på kost och hälsa.

Tack för den här gången! Efter sommaren så hittar du mig på Träningsklubben i Kalmar. Ett nytt typ av gym med fokus på service och kvalitet. Du hittar mig också på Facebook (PT-Robin) och Instagram (traningsklubben_robin).