Annons

Fröken Snusk rider in i Kalmar – spelar på Stars and Stripes

Det senaste året har Fröken Snusk gjort sig känd med låten ”Rid mig som en dalahäst”, som har spelats över 23 miljoner gånger på Spotify och satt epadunken på kartan. Nu kommer den populära artisten till Kalmar.
Kalmar • Publicerad 18 januari 2023
Fröken Snusk.
Fröken Snusk.

Redan till på lördag, den 21 januari, intar den populära Fröken Snusk scenen på Stars and Stripes i Kalmar, det berättar arrangören Eddie Edgardo.

Det senaste året har artisten, vars identitet inte är fastställd, gjort stor succé på sociala medier. Hon är mest känd för sin populära låt ”Rid mig som en dalahäst” som spelats över 23 miljoner gånger på Spotify. Bakom låten står också Rasmus Gozzi, som även han kommer till Kalmar.

Annons

Förutom att Fröken Snusk gjort att genren epadunk fått ett uppsving under året som gått så har hon också gjort sig känd för att klä sig i olika, oftast rosa, luvor som täcker ansiktet.

Vad är epadunk?

Epadunk är en elektronisk musikstil som förknippas med vad förare av epatraktorer och A-traktorer lyssnar på i bilarna. Textmässigt handlar låtarna oftast om sex, fest och lantliv. Genren fick ett rejält uppsving under 2022 och är mycket populärt på plattformen TikTok.

Källa: SVT Kultur.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons