GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Frontalkrock på väg 25 – två till sjukhus

Publicerad 11 november 2022
Olycka. Genrebild.
Olycka. Genrebild.Foto: Mostphotos

Klockan 07.50 på fredagsmorgonen fick SOS Alarm uppgifter om att det skett en trafikolycka på väg 25 mellan Kalmar och Nybro.

– Det är två bilar som har frontalkrockat. En bil har slungats av vägen och står ute i terrängen. Olyckan har skett i korsningen. Man håller på att klippa upp taket på en bil för att ta ut en person, säger Tony Bergelin vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar, vid 8.30-tiden.

En timme senare började räddningstjänsten vara klara på platsen.

– Två personer var inblandade i olyckan och båda fördes till sjukhus. Räddningstjänsten har städat upp vägbanan och i detta nu håller man få att bärga upp bilarna som står kvar. Vägen till Kalmar är öppen och vägen till Nybro är delvis öppen, men det är långa köer, säger Tony Bergelin, klockan 09.20.

Skadeläget är oklart.

Här ska olyckan ha skett:

Tidigare på morgonen, vid 07-tiden, larmades polis, ambulans och räddningstjänst till väg 25 öster om Smedby med anledning av en annan olycka. Där stängdes vägen av i en halvtimme och en person fördes till sjukhus.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.