unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Fullsatta shower ställdes in – satsar på take away

Nyöppnade TeaterVallen tog ett hårt slag i och med de skärpta restriktionerna i Kalmar län. I ett svep ställes tolv slutsålda showkvällar med teatersupé in. En känsla av uppgivenhet och tomhet infann sig hos ägarna.
Foto: Pressbild

– Det första man tänkte på var givetvis den besvikelse alla gäster, som sett fram emot att besöka oss, känner, säger Therése Norbäcker i ett pressmeddelande, som tillsammans med sambon Adam Lindrooz driver TeaterVallen.

När showkvällarna ställdes stod man nu med mat för 700 gäster som inte kommer att komma.

– Visserligen är det en riktigt jobbig situation vi står inför, men det går inte att bara kasta in handduken, vi måste satsa vidare, säger Therese.

För att vända situationen har man nu startat konceptet Take away – ät din teatersupé hemma.

– Vi är så tacksamma att Kalmar teater låter oss använda sin entré för att kunna dela ut maten. Vi vill att det ska vara så smidigt, och säkert, som möjligt att hämta sin mat och att ta bilen upp till TeaterVallen är inte lämpligt. Att istället kunna göra ett snabbt stopp utanför Kalmar teater är en perfekt lösning, , säger Adam Lindrooz.