Annons

Fullsatta shower ställdes in – satsar på take away

Nyöppnade TeaterVallen tog ett hårt slag i och med de skärpta restriktionerna i Kalmar län. I ett svep ställes tolv slutsålda showkvällar med teatersupé in. En känsla av uppgivenhet och tomhet infann sig hos ägarna.
Publicerad 13 november 2020

Foto: Pressbild

– Det första man tänkte på var givetvis den besvikelse alla gäster, som sett fram emot att besöka oss, känner, säger Therése Norbäcker i ett pressmeddelande, som tillsammans med sambon Adam Lindrooz driver TeaterVallen.

Annons

När showkvällarna ställdes stod man nu med mat för 700 gäster som inte kommer att komma.

– Visserligen är det en riktigt jobbig situation vi står inför, men det går inte att bara kasta in handduken, vi måste satsa vidare, säger Therese.

För att vända situationen har man nu startat konceptet Take away – ät din teatersupé hemma.

– Vi är så tacksamma att Kalmar teater låter oss använda sin entré för att kunna dela ut maten. Vi vill att det ska vara så smidigt, och säkert, som möjligt att hämta sin mat och att ta bilen upp till TeaterVallen är inte lämpligt. Att istället kunna göra ett snabbt stopp utanför Kalmar teater är en perfekt lösning, , säger Adam Lindrooz.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons