GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gasläcka i bussdepå orsakade förseningar och inställda turer

Publicerad 24 november 2022 • Uppdaterad 24 november 2022
Foto: Linus Gunnarsson

Tidigt på torsdagsmorgonen inträffade en gasläcka i bussdepån i Kalmar, vilket innebar förseningar och inställda turer för Kalmar länstrafiks resenärer.

– Räddningstjänsten åkte ut till bussdepån och släppte inte ut bussarna på grund av gasläcka. Det orsakade förseningar och inställda turer som tyvärr drabbade våra resenärer, säger Faton Pasho, kommunikatör vid Kalmar läns trafik.

Vid 06.00 började bussarna att åka ut i full styrka igen.

Men problemen fortsätter för KLT på förmiddagen. Man har stora tekniska problem när det gäller skyltningen ombord på bussarna.

– Det har ställt till det lite. Vi jobbar intensivt med att försöka få det här problemet löst som fort som möjligt. Vi har ingen prognos på hur lång tid det tar innan felet är avhjälpt.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.