GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gästgiveriets satsning – anställer ny kökschef

Stufvenäs Gästgiveri har som mål att bli Sveriges bästa gästgiveri. En steg i riktningen har gjorts och det genom att anställa Dragan Unic som ny kökschef.
Publicerad 12 februari 2021 • Uppdaterad 12 februari 2021
Foto: Stufvenäs Gästgiveri

Dragan har arbetat som kock och sommelier i 35 år och kommer senast som kökschef för Singapore Airlines. Han har haft flera nationella och internationella styrelseuppdrag, bland annat som representant för norra Europa i WACS Worldschefs, Svenska kockarsförening samt svenska kocklandslaget. Han har dessutom tilldelats utmärkelsen Cordon Rouge av Nordiska kockars förening samt Svenska Cordon Bleu.

– Det ska bli spännande att leda den kulinariska utvecklingen och forma ett team inför framtiden på Stufvenäs Gästgifveri, säger Dragan Unic, ny kökschef, i ett pressmeddelande.

”Vi är helt övertygade att han, tillsammans med vår restaurangchef Toni Berg, köks- och restaurangteamet, kan förfina våra gästers kulinariska upplevelse av mat och dryck i kombination ytterligare”, skriver Stufvenäs Gästgiveri på sin hemsida.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.