Gott om narkotikabrott i helgen

Polisen i Kalmar har haft att göra med en hel del narkotikarelaterade ärenden i helgen.
Publicerad 6 september 2021 • Uppdaterad 7 september 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Emmoth/Mostphotos

Här följer ett urval.

Fredag 16.20, Dahléngatan, Oxhagen: En man i 25-årsåldern kontrolleras när han kommer ut från en bostad. Han misstänks ha brukat narkotika.

Fredag 16.22, Centralstationen, Kvarnholmen: En man i 30-årsåldern kontrolleras. Han tros ha brukat både narkotika och dopning, och han bär på kniv.

Fredag 20.03, Perstorpsvägen, Oxhagen: En man i 20-årsåldern grips när han kommer ut från en lägenhet med famnen full av stulen hemelektronik. Han är påverkad av narkotika och har en mindre mängd på sig.

Lördag 01.33, Centralstationen, Kvarnholmen: Ordningsvakter kallar på polis när de ser en misstänkt narkotikaförsäljning. Den misstänkte langaren, en man i 35-årsåldern, är själv så pass påverkad att polisen lobbar honom. Den misstänkte köparen är en man i 25-årsåldern.

Lördag 14.55, Tegelviken/Hagbygärde: När patrull befinner sig i Tegelviken får den syn på ett fordon den vill kontrollera. Bilen gasar iväg och ett förföljande inleds på Södra vägen. Efter att ett däck lossnat på bilen tar jakten slut på fölehagsvägen på Hagbygärde. Föraren och de tre passagerarna är alla påverkade av narkotika, den yngste är 17 år. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks förutom för narkotikabrott även för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri och grov olovlig körning.

Söndag 16.56, Röda Gatan, Norrliden: Polis hittar en väska utomhus. Väskan innehåller en mindre mängd portionsförpackad narkotika.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.