GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Guldfesten skjuts upp – igen

Det blir ingen Guldfest den 12 mars. Festen skjuts upp med anledning av den stora smittspridningen av covid-19, vilket Barometern var först med att rapportera om.
Publicerad 14 januari 2022
Foto: Sara Jonasson

Kalmar kommun skjuter upp Guldfesten för tredje gången och hoppas att läget i samhället är annorlunda den 24 september, vilket är det nya preliminära datumet för festen.

– Det känns rätt självklart med det som sker i samhället och vi måste gemensamt vara rädda om varandra, sjukhuspersonal och samhällsstruktur. Just nu är samhället väldigt angripet och jag tycker det är respektfullt mot oss själva och mot andra människor att skjuta upp Guldfesten. Vi hoppas att det finns en ljusning i september, säger Thomas Davidsson, näringslivschef Kalmar kommun.

Kalmar sportcenter är fortsatt tänkt att husera evenemanget och deltagarantalet är satt till 500-700 personer.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.