GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gym flyttar in på Ölands köpstad

Nu blir det mindre provsittning och mer pulshöjning på Ölands köpstad. Jysk:s gamla lokaler i köpstaden kommer nästa år att husera gymkedjan Nordic Wellnes, det rapporterar Barometern.
Publicerad 17 oktober 2022
Ölands Köpstad.
Ölands Köpstad.Foto: KENNERTH KULLMAN/MOSTPHOTOS

Gymjätten har över 300 anläggningar i Sverige och redan idag finns man i det gamla biblioteket på Storgatan i Färjestaden. Men i och med flytten får man en mer än dubbelt så stor yta – från 650 till 1 480 kvadratmeter.

– Vi har ett fint utbud med bra maskiner i dagsläget men känner att vi vill ha en lite mer öppen och trevlig yta, vi vill också kunna öka utbudet med gruppträning och erbjuda virtuell träning via skärmar. Flytten till köpstaden innebär också att vi får bättre möjligheter till parkering, vi kommer också synas bättre där, säger Stina Gagnöberg, distriktschef på Nordic Wellness till Barometern.

Planen är att öppna i september nästa år.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.