unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Hansa Bygg etablerar sig i Karlskrona

– Vårt mål är att Hansa Bygg ska bli lika stora i Karlskrona och Blekinge som vi idag är i Kalmar och Kalmar län, med andra ord en ledande aktör på marknaden, säger Hansa Byggs vd Mikael Åhlund.
Joakim Karlsson, Mikael Åhlund och Hanna Ekblad ser fram emot etableringen i Blekinge.
Joakim Karlsson, Mikael Åhlund och Hanna Ekblad ser fram emot etableringen i Blekinge.
Foto: Ulrika Melin

Kalmarföretaget Hansa Bygg har redan börjat anställa personal i Karlskrona, där man nu väljer att öppna en filial. Hanna Ekblad har anställts som affärs- och marknadsansvarig, Joakim Karlsson ska arbeta som projektledare för ramavtalsprojekt mot Karlskrona kommun.

– Det känns helt fantastiskt att få vara med och fortsätta Hansa Byggs framgångsrika resa, nu i Karlskrona, säger Hanna Ekblad.

– Vi har arbetat på orten under en tid och ser fram emot att kunna finnas på plats för att utöka vår service och lokala förankring, säger Joakim Karlsson.

En större rekryteringsprocess ska inom kort dra igång på orten.

Hansa Bygg har funnits i Kalmar i drygt 20 år. I Karlskrona kommer företaget att arbeta under bolagsnamnet Hansa Bygg Karlskrona AB.