unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Livsstilarrow-down
  3. Kultur & Nöjearrow-down
  4. Familjarrow-down
  5. Sport
  6. E-tidning
  7. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Hansa city först i Sverige med interaktiv utställning

Nu står det klart att Hansa City blir först i Sverige med den färgsprakande interaktiva utställningen The Color Space.
Foto: Pressbild/Wilhelm Nilsson

Under fyra veckor kan besökare vara med och delta och samtidigt själva till att skapa fotokonst.

Det är i Modehuset som de tre hubbarna kommer finnas. Varje åskådare kan själva gå in och ta en bild där de tolkar The Color Space i de tre färgfyllda utställningsrummen (rosa, gul och grön) och ta sina egna bilder ur sitt perspektiv med sina favoritdetaljer. Utställningen beskrivs som en visuell färgbomb och en snackis som sätter färg på tillvaron och som sprider positiv glädje på sociala medier.

Exempelvis kanske du vill fota den gröna krokodilen som ätit upp sin ägare, de gröna skorna under en palm eller den knallgula mikrovågsugnen som poppar gula popcorn? Bilderna blir till en online-utställning på sociala medier.

Liknande utställningar har bland annat funnits i USA, men nu är det alltså Sveriges tur och Hansa City är först ut. Premiären av utställningen är den 1 oktober men besökarna har ända till den 28 oktober på sig innan utställningen avslutas.