GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är nya platsen för Kalmarskylten

I fjol placerades den glittriga Kalmarskylten på en flytbrygga utanför Lindö. Skylten flyter på vatten även i år.
Publicerad 23 november 2021
Foto: Hedda Ottestam

Skylten vandrar från plats till plats varje år och den nya platsen hålls hemlig tills den satts på plats. För två år sedan stod skylten framför unionsmonumentet vid centralstationen. Den placeringen var dock inte uppskattad av alla då den skymde själva monumentet.

Inför förra vintern placerades skylten i vattnet utanför Lindö och det blir en vattenplacering även i år – nämligen i Systraströmmen utanför Stagneliusskolans gymnastiksal.

Foto: Hedda Ottestam
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.