GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hon ställer ut origami och konstglas i Kalmar

Konstnären Anna Berglund ställer ut i Kalmar den 3 till 19 juni.
Publicerad 29 maj 2022

I sin utställning Solus Simul, som betyder ensam tillsammans, visar Anna Berglund konstglas ur sin glasproduktion. Glaset är blåst av mästaren Micke Johansson i Örsjö som Anna har samarbetat med sedan 2007. Hon visar även ett origamiprojekt med inramade arbeten i vikt och återvunnet papper – ett projekt som tog sin början under pandemin då Anna isolerade sig i sin vindsateljé i Stockholm. Anna Berglund är född i Oskarshamn och uppvuxen i Nybro.

Utställningen Solus Simul visas på Persona galleri, lördagen och söndagen den 4-5/6, 11-12/6 och 18-19/6, klockan 11.00- 15.00.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.