GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Höstsalong flyttas till ”Kikain”

Med anledning av de skärpta restriktionerna ställer Persona in sina visningar i galleriet och flyttar till paviljongen ”Kikain” vid busstationen i Kalmar.
– Det här är den bästa lösningen, säger Jonas Hellberg, gallerist.
Foto: Kalle Blake

Det är höstsalongen Kalmar Photo art som flyttas till paviljongen. Galleriet publiceras även alla fotografier på sin hemsida och utlovar en längre filmad visning i sociala medier.

– Det här är den bästa lösningen. På det här sättet kan alla som vill se höstsalongen tryggt ta del av fotografierna utomhus istället. Jag vill tacka Gilbert Magnusson på Kikain som så snabbt och generöst har givit oss utrymmet och möjligheten, säger Jonas Hellberg, gallerist, i ett pressmeddelande.

Förra fredagen öppnades Kalmar Photo art på Persona galleri och vernissagen hade många besökare. Men med de nya restriktionerna kan inte galleriet ha öppet kommande helger som planerat.

– Allt och alla måste anpassa sig. På det här sättet kan vi ändå möta det stora gensvar som vi har fått från publiken. Intresset för fotografi och den här utställningen har visat sig vara jättestort, säger Jonas Hellberg.

Utställningen kommer att hänga i fyra veckor på ”Kikain” och visas från och med fredag den 13 november till och med den 6 december.

Läs mer