GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hotell erbjuder gratisnätter – om gästerna blir med barn efter vistelsen

Stufvenäs Gästgifveri vill bidra till att skapa förutsättningar för ökat barnafödande. Så pass att man är beredd att ge ut gratisnätter för par som blir gravida efter att ha bott hos dem.
Publicerad 14 oktober 2022
Foto: Mostphotos

– Det är rimligt att tänka sig att många smålänningar känner sig stressade i vardagen och tillsammans med Stufvenäs vill vi dra vårt strå till stacken och erbjuda avstressande miljöer där tvåsamheten kan få utrymme, säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels, i ett pressmeddelande.

Konceptet ”Babyboom” innebär att par som spenderar en natt på Stufvenäs Gästgifveri, eller ett annat hotell inom Countryside Hotels, och sedan får ett beräknat nedkomstdatum inom 9,5 månader från vistelsen, erbjuds en ny kostnadsfri övernattning.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.