GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

I år går Guldfesten av stapeln: ”Äntligen”

Ett datum för när Guldfesten går av stapeln har spikats.
Publicerad 2 maj 2022
Guldfesten 2019.
Guldfesten 2019.Foto: Sara Jonasson

Den 24 september ska de som anses vara årets bästa och mest kreativa företagare och entreprenörer i Kalmar prisas. Detta görs med en festlig tillställning, eftersom det är dags för Guldfesten att fira sitt 20-årsjubileum.

– Pandemins framfart har gjort att vi fått vänta i två och ett halvt år på genomförandet av 20-årsjubileumet. Det ska bli så kul att äntligen få samlas igen, vilket jag tror många med mig har längtat efter, säger Annette Andersson, kommundirektör Kalmar kommun i ett pressmeddelande.

Det blir ett helaftonsevenemang, med trerättersmiddag, underhållning och prisutdelningar där näringslivet lyfts.

– Äntligen får vi möjligheten att uppmärksamma alla duktiga företagare igen och i år blir det lite extra med roliga jubileumsinslag på programmet, säger Thomas Davidsson, näringslivschef Kalmar kommun i pressmeddelandet.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.