GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

I natt: Larm om skottlossning i Berga

Under natten till tisdagen vid 03-tiden åkte polisen ut till Berga, Kalmar, med anledning av att allmänheten hört skottlossning.
Publicerad 24 maj 2022
Foto: Michael Hoffman/Mostphotos

Polispatruller skickas ut för att söka av området men ingenting ska ha hittats som kan bekräfta att en skottlossning skett.

– Allmänheten ringer in och säger sig ha hört skottlossning men de patruller som varit på plats har inte lyckats bekräfta det, säger Niklas Rosenlund, stationsbefäl vid polisen i Kalmar.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.