unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Inbrott i Kalmarbutik

Direkten Tobaksboden i Kalmar utsattes för ett inbrott tidigt på torsdagsmorgonen.
Genrebild.
Genrebild.
Foto: Ilya Andriyanov/Mostphotos

Strax efter klockan 03 bröt sig två maskerade män in i butiken på Trädgårdsgatan. Inbrottet aktiverade ett kameralarm som gick direkt till ett väktarbolag som ryckte ut.

Männen fyllde snabbt plastsäckar med cigaretter och snus och försvann sedan från platsen, innan väktare och polis hann fram.

– Vi hade även hund med oss som sökte en bit runt kvarteret innan det tog stopp, vilket får oss att misstänka att de har åkt med ett fordon därifrån, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

– Vi har ju skaffat kamera och sånt där så att vi har bra bilder men de är maskerade, säger ägaren Tobias Davidsson till P4 Kalmar, som har fått ta del av en bild från en övervakningskamera.

– Det är tråkigt som vanligt. Tyvärr har det varit lite ofta nu för tiden, säger Tobias Davidsson.

Läs mer