GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrott i kommunens lokaler

Publicerad 14 januari 2022
Genrefoto: Mostphotos
Genrefoto: Mostphotos

En anmälan har upprättats om stöld genom inbrott i kontor.

– En okänd gärningsperson har brutit sig in i kommunens omsorgskontor på Torsåsgatan i Kalmar. Man har tagit sig in genom att slå sönder en fönsterruta till kontoret och gått in och öppnat ett olåst kassaskåp som var tomt. Personen har inte hittat något att stjäla i kassaskåpet och har inte gått vidare in i byggnaden. Det är för närvarande okänt om något är stulet, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson.

Inbrottet ska ha skett någon gång mellan klockan 17 på onsdagen till klockan 07 på torsdagen. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.