GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrott i kontor – bröt upp nödutgång

Någon gång mellan klockan 20.00 på onsdagen och fram till midnatt ska någon ha brutit upp en nödutgång och tagit sig in på ett kontor på Trångsundsvägen i Kalmar.
Publicerad 14 oktober 2021 • Uppdaterad 14 oktober 2021
Genrefoto: Bengt Hultqvist/Mostphotos
Genrefoto: Bengt Hultqvist/Mostphotos

Gärningspersonen eller personerna ska olovligen ha tillgripit gods från lokalen. Det var larmföretaget som kontaktade företaget och informerade om att någon brutit sig in på kontoret.

– Det var skador på en dörr och i nuläget oklart vad som saknades. De ska återkomma med den informationen, säger polisens presstalesperson Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.