GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrott på motorbana – misstänkt stöld

Publicerad 5 oktober 2022
Genrebild inbrott.
Genrebild inbrott.Foto: Mostphotos

Mellan måndagen klockan 16:00 och tisdagen klockan 07:00 ska en motorbana i Kalmar haft inbrott. Någon ska ha klippt upp hänglås, tagit sig in på motorbanans område, brutit upp en dör och försökt klippa upp ett lås till en container.

Enligt polisens presstalesperson Calle Persson är det i nuläget oklart om något har stulits, men flera anmälningar om stöld genom inbrott är upprättad. Även en anmälan om olaga intrång är upprättad.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.