GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Influencern och Kalmarbon Margareta Grääs vinner stort pris

Margareta Grääs, 29, är Årets influencer på Youtube.
Publicerad 22 september 2022
Influencern Margareta Grääs.
Influencern Margareta Grääs.Foto: Privat

Det avslöjades under evenemanger Influencer Marketing Summit i Stockholm under tisdagen.Tävlingen kallas för Influens Awards och totalt tio vinnare inom tio kategorier avslöjades under eventet. Vinnarna röstades fram av svenska folket.

Inom kategorin ”Årets influencer på Youtube” var de nominerade Uppdrag Mat (Mauri Hermundsson), Camilla Hamid, Tanbyklara (Klara Elvgren), Louise Jorge och Margareta Grääs.

Så här lyder juryns motivering för Margareta Grääs, Årets influencer på Youtube:

”Profilen som aldrig slutar att briljera. Årets YouTuber levererar stor mängd innehåll varje vecka, och har gjort sig känd för sin julkalendersserie. Hon vågar säga vad hon tycker och möta sin publik på ett professionellt sätt. Profilen sätter färg på allas vår vardag och är inspirerande och underhållande i sin tid.”

Margareta Grääs är en makeupartist och kreatör, med hundratusentals följare på Youtube, Tiktok och Instagram, som ursprungligen kommer från Mönsterås. Hon har även bott i Norrliden och i Mölndal utanför Göteborg men är nyligen tillbakaflyttad till Kalmar.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.