Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ironman Kalmar ställs in

Nu står det klart att Ironman Kalmar ställs in. Det meddelar tävlingsledningen nu på eftermiddagen via sin Facebook-sida.
Bild från Ironman Kalmar 2019.
Bild från Ironman Kalmar 2019.

”Eftersom vårt samhällets hälsa och säkerhet är en yttersta prioritet, och baserat på den svenska regeringens direktiv i förhållande till COVID-19-pandemin, kan vi bekräfta att IRONMAN Kalmar triathlon ursprungligen planerades till augusti 15 augusti inte kan ta plats i 2020 och återkommer tillbaka den 21 augusti 2021.”

Beslutet har hängt i luften och tävlingsledningen meddelade tidigare i vår att de skulle avvakta med beslut till senast 50 dagar innan tävlingsdatumet. Nu meddelar de alltså på sin Facebook att tävlingen flyttas till den 21 augusti 2021.

”I vad som har varit en ständigt utvecklad och utmanande tid globalt inser vi att detta beslut på grund av ovannämnda oförutsedda händelser kan komma som en besvikelse. Medan vi hindras från att hålla evenemanget på originaldatumet ser vi fram emot att ge er en exceptionell race upplevelse på IRONMAN Kalmar 2021.”

Tävlingens anmälda deltagare ska har fått ett e-postmeddelande med mer information.

”Om du har fler frågor eller inte har fått e-postmeddelandet med ytterligare information, vänligen kontakta kalmar@ironman.com”.

Läs mer