Jens är nominerad till Årets veterinär 2021

Veterinären Jens Stetter som arbetar på AniCura i Läckeby Djursjukhus är nominerad till Årets veterinär 2021.
Publicerad 9 juli 2021
Jens Stetter
Jens StetterFoto: AniCura Läckeby Djursjukhus

Jens tog examen från Köpenhamns Universitet 2010 och har jobbat på Anicura Läckeby Djursjukhus i ett antal år där han nu är avdelningsansvarig på operation. År 2015 blev han specialist i hundens och kattens sjukdomar och året därpå startade han nästa utbildningssteg och kan numera titulera sig som specialist inom kirurgi. Det är en relativt ny utbildning i Sverige och det är endast fem personer totalt som har tagit sig igenom utbildningen och fått sin examen.

En del nomineringen lyder:

”Förutom att Jens är oerhört kunnig, vilket i sig är en stor inspiration för alla hans kollegor så delar han gärna med sig av sin kunskap, kommer hela tiden med förbättringsförslag både för avdelningen och för djursjukhuset i stort. Han har ett helhetstänk som är guld värt! Det i kombination med att han alltid ställer upp när det gäller och hittar smarta lösningar gör honom verkligen till en värdig vinnare av detta pris. Jens är också mycket omtyckt av både patienter, djurägare och medarbetare.”

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.