GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Jobbmässa intar arenan: ”Stora möjligheter till jobb”

Den 15 februari hålls en stor jobbmässa på Guldfågeln arena i Kalmar där omkring 70 utställare kommer att vistas.
Kalmar • Publicerad 2 december 2022
Montage.
Montage.Foto: Hans Christiansson/Mostphotos, Leif Ingvarsson/Mostphotos

– Vi vet att efterfrågan på en sådan här mässa är stor. Det finns ett starkt rekryteringsbehov i alla kommuner, bland annat inom omsorgen och det finns stora möjligheter till jobb i vår kommun, säger Jens Karlsson, HR-specialist på Borgholms kommun i ett pressmeddelande.

På mässan kommer tjänster att erbjudas, både sommarvikariat men också tjänster där tillträde sker omgående, skriver Borgholms kommun som är en av arrangörerna. Bakom jobbmässan står även Kalmar, Emmaboda, Mörbylånga, Nybro och Torsås som arrangörer.

– Vi kraftsamlar tillsammans och vi tackar Kalmar kommun och Mörbylånga kommun som tagit initiativet till mässan, säger Jens Karlsson i pressmeddelandet.

Mässan går av stapeln den 15 februari och håller på mellan 13 till 17.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.