GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Julmarknad på Larmtorget tillbaka – mängder av aktiviteter

Till första advent kommer Larmtorget i Kalmar att kläs i vinterskrud och fyllas med både julmarknad, julmusik och mängder av aktiviteter. Även tomten kommer att finnas på plats.
Publicerad 17 november 2021
Tomten på julmarknaden tidigare år.
Tomten på julmarknaden tidigare år.Foto: Pressbild

I fjol var Lions tvungna att ställa in sin gammaldags julmarknad på grund av pandemin. Men i år, helgen 26-27 november, blir det åter chans att dansa kring granen

Mats Strömberg, ansvarig för Lions Gammaldags Julmarknad, meddelar att det blir fiskdamm, chokladhjul, hästskjuts runt Kvarnholmen och julmusik av Lions Lucia med tärnor på lördagen samt uppträdande av Duran och Mollan på söndagen. Självklart finns Tomten på plats för att ta emot önskelistor och prata med barnen.

Lions Julmarknadsgeneral Mats Strömberg.
Lions Julmarknadsgeneral Mats Strömberg.Foto: Pressbild

– I över 60 år har vi haft Lions Julmarknad i Kalmar som har dragit in nästan 2 miljoner kronor som gått till välgörande ändamål. Vi försöker hålla liv i det här, det är kul, säger Lions Julmarknadsgeneral Mats Strömberg.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.