GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Julmarknad ställs in – kanske för alltid

Julmarknaden i Sinnenas park vid länssjukhuset i Kalmar startades 2008. Nu kan det vara slut med den populära marknaden.
Publicerad 30 augusti 2021
Genrebild
Genrebild
Foto: Mostphotos

På grund av den rådande pandemin ställdes fjolårets julmarknad i Sinnenas park in. Nu meddelar projektledare Irené Fransson att även årets julmarknad uteblir och att hon kommer att ta ett steg tillbaka.

”Så jag vill också passa på att tacka er alla som förgyllt vår Julmarknad under årens lopp. För jag kommer att gå i pension under våren som kommer och troligen kommer ingen att ta över efter mig och det innebär att marknaderna går i graven. Så ännu ett stort tack till er alla och ha det så gott i framtiden”, skriver Iréne Fransson i en kommentar.

Det finns dock fortfarande möjlighet att boka monter endast för hantverk och vägg för tavelutställning.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.