GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

E22: Larm om cykel på vägen – räddningstjänsten fann ingen

Publicerad 28 januari 2022
Foto: Agnes Aronsson

Det var vid 07.04 som SOS Alarm fick in samtal om hinder på väg. Enligt larmet ska något befinna sig på vägbanan på E22 i Kalmar, vid trafikplats Berga.

– Det är på E22 i höjd med Lybecksvägen. Det ska handla om en cykel som man har sett på vägen. Räddningstjänsten är ute och undersöker men har inte hittat något än, säger larmoperatör Monika Carlström vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar.

Trafikanter bör vara extra uppmärksamma för att undvika att kollidera med cykeln.

UPPDATERING 07.52:

Räddningstjänsten har lämnat platsen.

– Det gick inte något vidare för de hittade aldrig någon cykel, de körde och letade en stund, säger Monika Carlström vid TLC.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.