GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bil körde upp på räcke över gång- och cykelbana

Publicerad 17 december 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Klockan 09.37 på fredagsförmiddagen inkommer uppgifter till SOS Alarm om att det skett en trafikolycka på Norra vägen, i höjd med Ica Berga. Enligt uppgifter är det långa köer efter olyckan.

– Det var en bil som kört upp lite på själva broräcket över gång- och cykelbanan som leder mellan Djurängen och Berga centrum, säger Magnus Andersson vid Trygghets- och larmcentralen.

Bilen fastnade på räcket och orsakade långa köer i norrgående riktning. I södergående riktning flöt trafiken på i låg hastighet.

– Föraren var vaken och talbar. Bilen fick lite skador på underredet och bärgades från platsen.

Vid 10.20-tiden flöt trafiken på som vanligt igen.

Här ska olyckan ha skett:

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.