GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bilar kolliderade vid rondell

Publicerad 12 november 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Klockan 15.57 på fredagen inkom uppgifter till SOS Alarm om att det skett en trafikolycka i rondellen vid Skyttegatan/Norra vägen i Kalmar. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmades till platsen.

– Det var två personbilar och det handlade om en lätt påkörning bakifrån. Det ska enligt uppgift ha varit fyra personer inblandade. Det var låg hastighet och inga större skador. Räddningstjänsten är klara på plats och man har lämnat över till polis och ambulans, säger Monika Carlström vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar vid 16.30-tiden.

Här ska olyckan ha skett:

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.