GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lastbil körde av vägen på E22

Publicerad 14 januari 2022 • Uppdaterad 14 januari 2022
Genrefoto: Larm-Soderhamn/Mostphotos
Genrefoto: Larm-Soderhamn/Mostphotos

Vid 14.43 kom samtal till SOS Alarm om en trafikolycka på E22. Olyckan ska ha skett söder om Rockneby i norrgående körfält. Enligt larmet ska det röra sig om en singelolycka med en lastbil.

– Det ska vara en lastbil som har kört av vägen och kommit upp på en parallell väg i anslutning till E22. Lastbilen står på alla fyra hjul. Räddningstjänsten har varit på plats och kontrollerat. Det är inga personskador, säger larmoperatören Jakobine Fredskov vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar.

Trafiken ska enligt TLC flyta på som vanligt på platsen.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.