GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkt för mordet i Funkabo släpps på fri fot

En man i 20-årsåldern anträffades under natten till måndagen med skottskador vid Funkaboskolan, Kalmar. Han avled senare på sjukhus av sina skador. Senare under måndagen anhölls en man, också han i 20-årsåldern, skäligen misstänkt för mord. Nu släpps han på fri fot.
Publicerad 25 maj 2022

På onsdagseftermiddagen den 25 maj meddelar polisen via ett pressmeddelande att vice chefsåklagare Åsa Adolfsson beslutat att frige den man i 20-årsåldern som suttit anhållen skäligen misstänkt för mordet.

Dock kvarstår brottsmisstankarna mot mannen och utredningen fortsätter.

KalmarPosten har sökt åklagaren.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.