GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

JUST NU: Musikevenemanget Vinternatt flyttas fram

Det blir inget Vinternatt i Kalmar i december.
Publicerad 23 november 2021
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Evenemanget skulle gått av stapeln den 3 december men nu meddelar arrangörerna att man flyttar fram evenemanget till den 25 mars. Arrangörerna skriver att det har att göra med oro hos biljettköparna med anledning av pandemirestriktioner.

”Förra veckan flaggade regeringen för nya coronarestriktioner med krav på två vaccindoser och vaccinationsintyg för att gå på inomhusevenemang med fler än 100 personer. Reglerna är fortfarande oklara och det här har skapat oro hos många av biljettköparna till Vinternatt i Kalmar. På grund av det osäkra läget och för att kunna leverera den ultimata festkvällen skjuts Vinternatt upp tills i mars”, skriver arrangören.

De som köpt biljetter till att se Hov1, Norlie & KKV, Myra Granberg, Alex Järvi, De vet du och Felicia Takman får helt enkelt vänta tills nästa år. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.