unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Kalmar i rörelse: ”Vinn på att röra på dig!”

Nu kan du öka dina hälsosamma vanor och samtidigt ha chans att vinna KalmarPostens lunchutmaning!
Foto: Agnes Aronsson

Med appen BetterPoints gör Kalmar kommun och Linnéuniversitetet en satsning på Hållbara Resval där du som användare kan registrera dina resvanor, samla poäng, utmana dig själv, kollegorna och andra. Nu hakar KalmarPosten också på genom vår lunchutmaning!

Vi vill uppmana till rörelse på lunchen och utmanar dig att röra dig minst 1 km mellan klockan 11-14, så kan du också vara med och tävla om fina priser! Var 14:e dag väljs en vinnare i appen där vi lottar ut presentkort från Handelsstaden Kalmar och vid årets slut drar vi en storvinnare som vinner ett par walkingskor från Prestationskläder.

Gå med och tävla i utmaningen genom att ladda ner appen BetterPoints! Utmaningen gäller till och med 31 december 2020.

Fakta:
Hållbara Resval är ett samverkansprojekt mellan Kalmar kommun och Linnéuniversitetet med målsättningen att öka andelen hållbara och hälsosamma resor till och från Kalmar stadskärna. Som en del i detta arbete lanserades i september appen
BetterPoints i Kalmar. Genom poängerbjudanden, vinstchanser och olika utmaningar motiverar appen fler att cykla, gå eller åka kollektivtrafik. Projektet medfinansieras av Regionala utvecklingsfonden och Region Kalmar län.

Läs mer