GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmar tatueringsmässa hålls i Kvasten i år

Till Kalmar tatueringsmässa, som hålls i Kvasten i år, kommer ett 50-tal tatuerare, band och dessutom boxbolls-SM.
Publicerad 26 oktober 2021
Tatueringsmässa. Foto: Sofia Sandvik/Kalmarposten
Tatueringsmässa. Foto: Sofia Sandvik/Kalmarposten

Den 26 till 27 november går Kalmar tatueringsmässa av stapeln. Nytt för i år är att eventet hålls på övervåningen i Kvasten.

– Det blir ”once in a lifetime”, för det ska ju bli annat i de lokalerna framöver. Så nu skämmer vi bort alla tatuerare med skitbra lokaler, säger Jonas Persson, som arrangerar tatueringsmässan tillsammans med Robert Andersson och Christian Johansson.

Eventet blir något mindre i år jämfört med tidigare år.

– Det blev lite kort om tid. Vi brukar ha ett år på oss att förbereda, men nu blev det ju två månader. Vi hade inte ens tänkt köra i år men så släppte de på restriktionerna och den här chansen uppenbarade sig att köra på Kvasten, så det var bara att hugga den. Det är rätt fräcka lokaler så det blir spännande. Det är bara att köra, och vi hoppas att folk får nys om att vi har mässa i år, säger Jonas Persson.

Totalt kommer det bli ett 50-tal tatuerare som medverkar på Kalmar tatueringsmässa. Klockan 18.00 fredagen den 26 november slår de upp dörrarna, och stänger vid 01.00 på natten. På lördagen den 27 november hålls det öppet mellan klockan 12.00 vid lunchtid fram till 01.00. Det går att förköpa entrébiljett men det går även att lösa entré i dörren.

– Är det någon specifik person man vill tatuera sig hos rekommenderar jag att man kontaktar den innan och bokar tid. Vi lägger upp tatuerarna på vår hemsida av den anledningen. Sedan vill vi ju såklart att det ska finnas drop in-tider också. Man ska kunna komma dit, ta en bärs och sätta sig under nålen. Det är ju det som är lite tanken med mässan ju. Man ska kunna göra den spontana kamelen på tån. Ett minne för livet, säger Jonas Persson.

På mässan spelar dessutom banden Corroded, Smash Into Pieces samt Martin Berglund & Stödorkestern.

– Och så får folk inte missa att vi har boxbolls-SM. Det kan man gärna komma och delta i. Det blir upp till bevis vem som tar hem pokalen!

Tatueringsmässa. Foto: Sofia Sandvik/KalmarPosten.
Tatueringsmässa. Foto: Sofia Sandvik/KalmarPosten.
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.