unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Livsstilarrow-down
  3. Kultur & Nöjearrow-down
  4. Familjarrow-down
  5. Sport
  6. E-tidning
  7. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Kalmar teater bjuder in publik till föreställning

Den 9 oktober är det dags för en turnerande kammaropera att möta Kalmarpubliken på Kalmar teater.
Così fan tutti
Così fan tutti
Foto: Kalmar teater/Pressbild

Den 9 oktober bjuder Kalmar teater in till föreställningen Così fan tutti - en opera där alla lurar alla i en samtida tolkning.

Den turnerande kammaroperan handlar om unga människors ombytlighet, kärlekens osäkerhet och om hur lättpåverkade vi människor är. Föreställningen fokuserar på två unga systrar som låtsas att de låter sig luras av sina pojkvänner i en krass vadslagning om deras trohet. Vem lurar egentligen vem? Frågeställningen om man bara kan ta för sig av allt och komma undan, lyfts.

50-personersgränsen råder fortfarande och Kalmar teater följer regeringens beslut om antal besökare i publiken. Teaterns personal placerar publiken på ett säkert avstånd från varandra. De uppmanar även folk att komma i god tid, gå lugnt in och ut, hålla avstånd och följa anvisningar från publikvärdarna.