GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmar Vatten: ”Nära ett bevattningsförbud”

Publicerad 21 juni 2021 • Uppdaterad 21 juni 2021
Foto: Mostphotos

På måndagen infördes bevattningsförbud i Nybro kommun med omedelbar verkan. Samma dag meddelar Kalmar Vatten att man är nära ett bevattningsförbud även i Kalmar kommun med anledning av att det just nu går åt väldigt mycket vatten.

”Nu är vi nära ett bevattningsförbud. Fortsätter den höga förbrukningsnivån eller om tekniska problem uppstår kommer ett sådant att införas. Vi inför inte bevattningsförbud i förebyggande syfte. Läget är nu allvarligt men inte kris. Tillsammans kan vi göra skillnad genom att spara på vattnet”, meddelar Kalmar Vatten.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.