GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmar-VD har chans att bli årets entreprenör

Anna Lantz, VD och ägare av AquaTeq Sweden AB, är en av kandidaterna till utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year 2021.
Publicerad 29 september 2021
Anna Lantz Foto: Pressbild
Anna Lantz Foto: Pressbild

– Jag är smickrad, glad och stolt att bli nominerad och gå vidare till juryuttagningen. Det i sig är ett kvitto på att vårt team jobbar rätt, säger Anna Lantz i ett pressmeddelande.

EY Entrepreneur Of The Year är en av världens största och mest prestigefulla utmärkelser för entreprenörer. Det är den 26e gången som den svenska upplagan genomförs, och tävlingen arrangeras i cirka 60 länder runt om i världen. EY har tagit del av ungefär 700 nomineringar från hela landet.

Under hösten kommer djupintervjuer genomföras med entreprenörerna för att avgöra vilka som går vidare till regionfinalerna.

– Jag hoppas och tror att mina chanser är goda med tanke på företagets utveckling, innovation och driv inom vårt område men är medveten om att startfältet är fullt av framgångsrika och duktiga entreprenörer, säger Anna Lantz i pressmeddelandet.

I november genomförs sex regionfinaler där en extern och oberoende jury i varje region utser vinnaren. En vecka innan varje regionfinal avslöjas vilka som är de tio finalisterna i varje region.

Pressfoto
Pressfoto
Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.