GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmarbolag expanderar – köper delar av Norrköpingsbolag

Scenteknik Kalmar expanderar genom att förvärva delar av bolaget Erik&Richard AB i Norrköping.
Kalmar • Publicerad 4 januari 2022
Foto: Mediawhalestock/Mostphotos

Kalmarbolaget specialiserar sig på ljud, ljus, bild och scen för live-evenemang. Det kan handla om allt från videokonferenser till sporthändelser och konserter. Norrköpingsbolaget däremot inriktar sig mer mot LED-skärmar för digital skyltning och evenemang. Man hoppas därmed att de två bolagen nu ska kunna komplettera varandra.

– Vi har sett att vi på många plan kompletterar varandra och stärker respektive verksamhet. Därför är det väldigt roligt att vi tillsammans tar detta steg som kommer innebära att vi kan leverera ännu fler – och bättre – tjänster och produkter framöver, i en större del av landet, säger Scenteknik Kalmars VD, Henrik Ekholm, i ett pressmeddelande.

Erik&Richard AB byter i samband med förvärvet namn till Scenteknik Norrköping AB. Scenteknik Kalmar AB är majoritetsägare i det nya bolaget och övriga ägare är Erik Hård och Richard Petersson som tidigare drivit Erik&Richard AB.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.