GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmarbyrå nominerade till fint pris

Varje år delar analysbolaget Regi ut pris till Årets Byrå. Kalmarbyrån Wilson creative har chans att vinna den åtråvärda utmärkelsen.
Publicerad 9 januari 2023
Kalmar
KalmarFoto: Sara Jonasson

Årets Byrå 2023 delas ut i 18 kategorier och Kalmarbyrån Wilson Creative är nominerade i kategorin ”Digital 5-25 miljoner kronor”.

Nomineringarna baseras på Regis årliga bransch- och kundstudie som har genomförts i 23 år. Studien kartlägger hur nöjda kommunikationsköparna är med byråerna.

Vinnarna presenteras på Regis gala i Stockholm den 8 februari.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.