GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmarföretag får utmärkelsen ”Branschvinnare”

Det lokala rekryterings- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup Kalmar AB har tilldelats utmärkelsen ”Branschvinnare”.
Publicerad 20 juni 2022
Från vänster, Sanna Olsson, Annika Lundberg, Alice Jerlmark och Angelica Persson.
Från vänster, Sanna Olsson, Annika Lundberg, Alice Jerlmark och Angelica Persson.Foto: Pressbild

Utmärkelsen tilldelas företag som har slagit den egna branschens snitt i både omsättning och resultat samt har ett positivt resultat.

– I snitt är det enbart 15 procent av Sveriges samtliga aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Vi vet att det krävs ett hårt arbete och stort engagemang att bli en av de bästa i branschen och att överträffa sina branschkollegor. Denna otroliga prestation visar att OnePartnerGroup Kalmar förtjänar utmärkelsen, säger Niclas Scinnar, VD på Branschvinnare i Sverige AB, i ett pressmeddelande.

Kalmarföretaget är minst sagt stolta över utmärkelsen.

– Förra året var ett mycket speciellt år med stora utmaningar för vår bransch i och med pandemin. Tack vare att vi är ett bolag med stark lokal förankring och god kunskap om det lokala näringslivet i kombination med den stora koncernens muskler kunde vi snabbt agera och ställa om. Tillsammans med våra kompetenta, engagerade och lojala medarbetare blev det ett framgångsrikt år och vi fortsätter att växa och ser fram emot en spännande fortsättning på 2022, säger Annika Lundberg.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.