GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kalmarhotell satsar på lokalborna

Ny vd storsatsar i anrika hotellokaler.
Anders Hansson Skaret, mitten, tar över vd-posten på Slottshotellet. Nu vill han göra skillnad direkt.
Anders Hansson Skaret, mitten, tar över vd-posten på Slottshotellet. Nu vill han göra skillnad direkt.
Foto: Wilhelm Nilsson

Rummen har genomgått en renovering och det sista finliret återstår av restaurangen innan ombyggnationen av Slottshotellet i Kalmar kan betraktas som intakt. Mitt i allt arbete presenterar hotellet ett nytt tillskott i Anders Hansson Skare som blir ny vd för Slottshotellet.

– Jag vill vara med och utveckla restaurangdelen. Den ska bli som ett vardagsrum för alla Kalmarbor. Jag har många idéer som snart kan presenteras, däribland after works, säger Anders Hansson Skaret.

Tidigare är det mest tillresta resenärer som har hittat till hotellet, men nu vill de alltså låta fler Kalmarbor ta del av framförallt maten som kommer att serveras i restaurangen.

– Vi tittar på olika lösningar i middagspaket och en röd genomgående tråd i menyn, berättar Anders Hansson Skaret.

En invigning av det ”nya” Slottshotellet planeras längre fram men något datum är ännu inte satt. Då, liksom till våren och sommaren, kan det bli utrymme för livemusik på innergården.

– Det hade varit trevligt om vi hade kunnat bjuda hit lite artister som sjöng och spelade här. Typ Tommy Körberg eller liknande som en extra upplevelse, fortsätter hotellets nya vd.

I nuläget har hotellet 14 anställda, och fler arbetstillfällen kan komma att tillsättas i takt med att den nya satsningen kommer igång.

Läs mer